سئو OnPage چیست؟

1402/10/28
81 بازدید
سئو OnPage چیست

در سئو، عوامل درون صفحه (سئو OnPage) و فاکتورهای خارج از صفحه وجود دارد. فاکتورهای سئوی درون صفحه جنبه هایی از وب سایت شما هستند که می‌توانید برای رتبه بندی جستجوی بهتر بهینه سازی کنید. این در مورد بهبود مواردی مانند تنظیمات فنی، محتوای شما و کاربر پسند بودن سایت شما است. در این پست، همه چیز را در مورد سئو داخلی و تفاوت آن با سئوی خارج از صفحه توضیح می‌دهیم و در مورد برخی از بهینه سازی های داخل صفحه صحبت خواهیم کرد که می توانند به شما در رتبه بهتر کمک کنند.

سئو داخلی و خارج از صفحه: تفاوت در چیست؟

هر استراتژی سئو بر روی رتبه بندی تا حد ممکن در موتورهای جستجو متمرکز است. برای انجام این کار، همه ما سعی می کنیم یک وب سایت را طراحی و توسعه دهیم که الگوریتم گوگل و مردم است! – دوست خواهد داشت. این اساساً همان چیزی است که SEO در مورد آن است. فاکتورهای موجود در الگوریتم گوگل را می توان به دو دسته تقسیم کرد که رتبه وب سایت شما را تعیین می کند: عوامل درون صفحه سئو OnPage و فاکتورهای خارج از صفحه Off Page.

عوامل سئوی درون صفحه (سئو OnPage) همه به عناصر موجود در وب سایت شما مربوط می‌شود. به عنوان مثال، چیزهایی که برای بهبود EEAT خود روی آنها کار می‌کنید نیز در این دسته قرار می گیرند. برخی از مهمترین فاکتورهای سئو داخلی صفحه عبارتند از:

  • راه اندازی سایت شما و ویژگی‌های فنی، به ویژه سرعت سایت
  • کیفیت محتوای شما و استفاده از کلمات کلیدی
  • چگونه از رسانه های اضافی مانند تصاویر و فیلم هایی استفاده می کنید
  • ساختار سایت و پیوند داخلی شما
  • داده های ساختاریافته و ظاهر جستجو
  • ساختار URL شما
  • تجربه ی کاربر

در همین حال، سئوی خارج از صفحه به آنچه بیرون از وب سایت شما اتفاق می افتد نگاه می‌کند. برخی از عوامل سئو خارج از صفحه عبارتند از:

  • لینک های مرتبط از سایر وب سایت‌ها که به سایت شما منتهی می‌شوند
  • فعالیت رسانه های اجتماعی
  • لیست های تجاری و نقشه
  • فعالیت های بازاریابی خارجی

اهمیت سئو OnPage

سئو OnPage شامل تمام عناصر سئو است که شما روی آنها کنترل دارید. اگر صاحب یک وب سایت هستید، می توانید مسائل فنی و کیفیت محتوای خود را کنترل کنید. ما معتقدیم که شما باید بتوانید با تمام این عوامل مقابله کنید زیرا در دستان شماست. به یاد داشته باشید: اگر یک وب سایت عالی ایجاد کنید، شروع به رتبه بندی می کند.

تمرکز بر روی سئو OnPage نیز شانس موفقیت استراتژی سئو خارج از صفحه شما را افزایش می دهد. ایجاد لینک با یک سایت نامرتب بسیار دشوار است. هیچ کس نمی‌خواهد به مقالات ضعیف یا سایت هایی که درست کار نمی کنند پیوند دهد.

چگونه فاکتورهای سئو OnPage را بهینه کنیم

1. مطمئن شوید که موتورهای جستجو می‌توانند به سایت شما بخزند و آن را فهرست کنند

اگر با قابلیت خزیدن و نمایه سازی آشنا نیستید، در اینجا توضیح سریعی درباره چیستی و ارتباط آن با Google آورده شده است . برای نمایش صفحه شما در نتایج جستجو، ابتدا گوگل باید از آن صفحه مطلع باشد. باید توسط گوگل ایندکس شود، به این معنی که این صفحه در فهرست آنها ذخیره شده است. و برای امکان پذیر شدن آن، باید مطمئن شوید که گوگل را از فهرست کردن پست یا کل سایت خود مسدود نمی‌کنید. بنابراین بررسی کنید که آیا ناخواسته این کار را انجام نمی‌دهید (ما همچنان شاهد این اتفاق هستیم!)، و مطمئن شوید که سایت شما ایندکس شده است.

اگرچه این از نظر فنی یک عامل رتبه بندی نیست، اما قرار دادن سایت شما در نتایج جستجو به آن نیاز دارد، بنابراین ما فکر کردیم که باید در اینجا گنجانده شود.

2. برای ایجاد محتوای باکیفیت بر اساس تحقیقات کلمات کلیدی مستحکم، زمان بگذارید

فکر می کنید چرا مردم از سایت شما بازدید می کنند؟ به احتمال زیاد زیرا حاوی اطلاعاتی است که آنها به دنبال آن هستند. بنابراین نوشتن محتوای عالی که با نیازهای آنها مطابقت دارد ضروری است. موتورهای جستجو مانند گوگل نیز متن شما را می خوانند. اینکه کدام سایت برای یک عبارت جستجوی خاص بالاترین رتبه را دارد، در درجه اول بر اساس محتوای یک وب سایت است. به همین دلیل است که محتوای شما باید آموزنده، آسان برای خواندن و متمرکز بر کلمات کلیدی مناسبی باشد که مخاطبان شما استفاده می‌کنند.

جدا از ایجاد محتوای با کیفیت، باید صفحات با کیفیت پایین را حذف یا اصلاح کنید. محتوای به اصطلاح نازک می تواند به سئو شما آسیب برساند. برای پیدا کردن این صفحات وقت بگذارید و گهگاه کاری با آنها انجام دهید تا محتوای خود را در شکل خوبی نگه دارید.

3. سرعت سایت خود را افزایش دهید

یک عامل مهم رتبه بندی در صفحه سرعت سایت است. کاربران نمی‌خواهند منتظر بارگذاری صفحات بمانند، بنابراین گوگل تمایل دارد سایت‌هایی که سریع بارگذاری می‌شوند را بالاتر رتبه‌بندی کند. اگر مطمئن نیستید که سایت شما چقدر سریع (یا کند) است، امتیازات Core Web Vital خود را با استفاده از گزارش موجود در Google Search Console بررسی کنید . این ابزار مفید به مناطقی اشاره می کند که می توان سرعت سایت شما را بهبود بخشید تا بدانید روی چه چیزی باید کار کنید.

اگر اهل فن آوری هستید، احتمالاً می توانید به تنهایی از عهده این کار برآیید. اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید، تیم فنی سئوی ما می‌تواند به شما کمک کند.

4. ساختار سایت و پیوندهای داخلی خود را به درستی دریافت کنید

ساختار سایت خوب به گوگل (و کاربران) کمک می کند تا سایت شما را درک کنند و محتوای شما را هدایت کنند. و وقتی نوبت به ساخت آن ساختار سایت می رسد، پیوند داخلی راهی برای انجام آن است. در مرحله اول، شما باید بسیاری از لینک های داخلی را به مهمترین محتوای خود کانال کنید.

ما آن صفحات را محتوای سنگ بنا می نامیم . ثانیا، باید صفحاتی را که لینک های داخلی زیادی (در صورت وجود) دریافت نمی‌کنند، مرتب کنید. این صفحات همان چیزی است که ما از آن به عنوان محتوای یتیم یاد می‌کنیم . بهتر است تصمیم بگیرید که آیا آن صفحات را بهبود ببخشید و پیوندهای داخلی بیشتری را به آنها اضافه کنید یا آنها را به طور کلی حذف کنید.

5. استفاده از تصاویر و ویدیوها را بهینه کنید

شما می خواهید تصاویری را در سایت خود قرار دهید تا آن را جذاب کنید، و شاید هم چند ویدیو. انجام این کار اشتباه می تواند به سئو سایت شما آسیب برساند، اما انجام صحیح آن مزایای سئو را به همراه دارد.

تصاویر با کیفیت معمولا فایل های بزرگی هستند که می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند و این یک مشکل است. استفاده از فایل‌های تصویری کوچک‌تر و دادن نام‌های توصیفی، زیرنویس‌ها و تگ‌های alt به سئوی شما کمک می‌کند. به علاوه، مزایای دیگری نیز وجود دارد. برای اولین بار، سایت خود را در دسترس تر می کنید، بنابراین برای مخاطبان وسیع تری مفید است. و برای چیز دیگر، شانس رتبه بندی تصاویر خود در نتایج جستجوی تصویر گوگل را خواهید داشت.

افزودن ویدیو به سایت شما کمی پیچیده تر از تصاویر است. و رتبه بندی ویدیوهای شما در گوگل (یا یوتیوب) با مجموعه ای از چالش ها همراه است.

6. یک ظاهر جستجوی متقاعد کننده ایجاد کنید

نحوه ظاهر سایت شما در نتایج جستجو برای سئو بسیار مهم است. در حالی که نتایج جستجو بخشی از سایت شما نیستند.

بهینه سازی متن برای تکه های جستجوی شما نسبتاً ساده است. افزودن داده های ساخت یافته می تواند پیچیده تر باشد.

7. URL های خود را سئو فرندلی کنید

یک ساختار URL به خوبی ساخته شده به سئوی درون صفحه شما کمک می کند – این مانند ارائه یک نقشه راه خوب به صفحات وب شما است. به آن به عنوان یک آدرس دوستانه فکر کنید که موتورهای جستجو را راهنمایی می کند و کاربران را به کاوش در محتوای شما دعوت می کند.

ایجاد URL های دوستدار سئو باعث می شود انسان ها و موتورهای جستجو درک کنند که صفحه شما چیست. URL های مختصر و توصیفی را انتخاب کنید که حاوی کلمات کلیدی مرتبط هستند، زیرا نشانگر واضحی را ارائه می دهند. ساختار URL تمیز و سازماندهی شده ناوبری را بهبود می بخشد و درک وب سایت شما را برای همه آسان تر می کند. کوتاه و خواندنی آن را فراموش نکنید.

8. یک تجربه کاربری عالی طراحی کنید

آخرین چیزی که می خواهیم به آن اشاره کنیم تجربه کاربری است . به زبان ساده، کاربران باید وب سایت شما را به راحتی درک کنند. آنها باید بتوانند آنچه را که می خواهند با پایینترین سرعت ممکن پیدا کنند. آنها باید بدانند کجا کلیک کنند و چگونه در سایت شما گشت و گذار کنند. و سایت شما باید سریع باشد ! یک وب سایت با طراحی زیبا خوب است، اما ابتدا باید ایجاد یک وب سایت کاربرپسند را در اولویت خود قرار دهید.

نتیجه گیری

ما در مورد مهمترین فاکتورهای سئو داخلی صحبت کرده ایم. ابتدا مطمئن شوید که وب سایت شما به درستی کار می کند و سئوی فنی شما در حد و اندازه است. در مرحله دوم، محتوایی ایجاد کنید که کاربر محور باشد و بر کلمات کلیدی مناسب متمرکز باشد. سوم، روی قابلیت استفاده و سرعت سایت خود کار کنید تا به کاربران و موتورهای جستجو در اطراف وب سایت خود کمک کنید.

از آنجایی که این عوامل همه بخشی از سایت شما هستند، می توانید روی آنها کار کنید تا مطمئن شوید سئوی صفحه شما درجه یک است! همانطور که گفته شد، به یاد داشته باشید که روی سئوی خارج از صفحه خود نیز کار کنید. اگرچه ممکن است کنترل کاملی بر این عوامل نداشته باشید، اما همچنان می‌توانید برای ایجاد آن در سایر سایت‌ها تلاش کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات